Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 103 gevonden artikelen
 
 
  The Effects of Salt and Storage Temperature on Microbiological Changes in Hot-Smoked Mirror Carp (Cyprinus carpio L.)
 
 
Titel: The Effects of Salt and Storage Temperature on Microbiological Changes in Hot-Smoked Mirror Carp (Cyprinus carpio L.)
Auteur: Muhsine Duman
Bahri Patir
Erdal Duman
O. Irfan Ilhak
Verschenen in: Pakistan journal of biological sciences
Paginering: Jaargang 10 (2007) nr. 17 pagina's 3002-3005
Jaar: 2007
Inhoud: In this study, microbiological changes during processing and preservation of smoked mirror carp (Cyprinus carpio L.) fillets were examined. In the processing phase the brining in two different salt concentration and smoke were used. The conservation is realized in two different ambient temperatures. Starting from raw material, aw and pH levels as well as mesophilic, psychrophilic, staphylococcus-micrococcus, coliform, the yeast and mould counts were determined at every stage. In conclusion, the period preservation of smoked mirror carp fillets was dependent on salt concentration and preservation temperature.
Uitgever: Asian Network for Scientific Information (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland