Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 101 gevonden artikelen
 
 
  FACTORS CONTRIBUTING TO YOLK RETENTION IN POULTRY: A REVIEW
 
 
Titel: FACTORS CONTRIBUTING TO YOLK RETENTION IN POULTRY: A REVIEW
Auteur: K. A. Khan, S. A. Khan, A. Aslam, M. Rabbani1 and M.Y. Tipu
Verschenen in: Pakistan veterinary journal
Paginering: Jaargang 24 (2004) nr. 1 pagina's 46-51
Jaar: 2004
Inhoud: Yolk retention and yolk sac infection is considered as an important cause of death in chicken as well as in guinea fowl, duck, turkey, quail and goose. The factors which slow down the rate of yolk absorption and may in turn, lead to yolk retention are discussed. Yolk sac infection of bacterial origin is most important among these factors. Other factors which may contribute include posthatch starvation, type of initial feed, brooding temperature, prolonged exposure to hatcher environment and size of birds.
Uitgever: Faculty of Veterinary Science, University of Agriculture, Faisalabad (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland