Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring the Free Fatty Acid Level of Crude Palm Oil Stored under Light of Different Wavelenghts
 
 
Titel: Monitoring the Free Fatty Acid Level of Crude Palm Oil Stored under Light of Different Wavelenghts
Auteur: Oyem H. Henry
Verschenen in: American journal of food technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 8 pagina's 701-704
Jaar: 2011
Inhoud: The effect of light of different colours (wavelength) on the Free Fatty Acid (FFA) value of stored crude palm oil is hereby reported. Equal portions of the palm oil samples were stored in an environment of red, blue and green lights, respectively for a period of 21 days. Aliquots were taken from each of these samples at two days interval for analysis. And the FFA values obtained plotted against the number of days of storage. Results obtained indicate that the FFA values of the oil increased with storage time. Also and more revealing is the fact that the FFA values of the samples did not follow any established order, especially as related to the spectrum of light.
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland