Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Extraction Conditions and Post Mortem Ageing Period on Yield of Salt Soluble Proteins from Buffalo (Bubalus bubalis) Lean Meat
 
 
Titel: Effect of Extraction Conditions and Post Mortem Ageing Period on Yield of Salt Soluble Proteins from Buffalo (Bubalus bubalis) Lean Meat
Auteur: R. Thomas
Y.P. Gadekar
G. Kandeepan
S.K. George
M. Kataria
Verschenen in: American journal of food technology
Paginering: Jaargang 2 (2007) nr. 4 pagina's 313-317
Jaar: 2007
Inhoud: Buffalo lean meat was used to evaluate the effects of pH of the salt soluti1on (5.0, 5.5, 6.0, 6.5 and 7.0), dilution volume (4, 8, 12, 16 and 20 X sample weight), blending time (30, 60, 90, 120 and 150 sec) and post mortem ageing period (0, 5, 10 and 15 days) on the yield of Salt Soluble Proteins (SSP). Maximum yield of SSP was obtained at pH 6.0. SSP yield increased with increase of dilution volume and blending time. Ageing buffalo lean meat for 5, 10 and 15 days postmortem reduced the yield of SSP. Thus, the extraction conditions and post mortem ageing period have significant effect on the yield of SSP from buffalo (Bubalus bubalis) lean meat.
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland