Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the Physico-Chemical Characteristics of Processed and Stored Raphia hookeri Palm Sap (Shelf Life Studies)
 
 
Titel: Changes in the Physico-Chemical Characteristics of Processed and Stored Raphia hookeri Palm Sap (Shelf Life Studies)
Auteur: F.I. Obahiagbon
P. Oviasogie
Verschenen in: American journal of food technology
Paginering: Jaargang 2 (2007) nr. 4 pagina's 323-326
Jaar: 2007
Inhoud: The matured Raphia hookeri palm was tapped and the sap was collected. The sap was pasteurised in green bottles and stored on a wooden shelf under ambient temperature. The samples were analysed physico-chemically for a total period of 24 months to ascertain stability and shelf life. The nutrients detected in the fresh sap at day one, were retained in the pasteurised bottled sap at the twenty-fourth month. No significant differences were observed between day one unpasteurised samples and pasteurised samples at twenty-fourth month. A minimum of twenty-four months shelf life has been established for the sap of Raphia hookeri palm after pasteurisation.
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland