Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Moisture Sorption Isotherms of Pigeonpea (Cajanas cajan) Grain and its Dehulled Splits (Dhal)
 
 
Titel: Moisture Sorption Isotherms of Pigeonpea (Cajanas cajan) Grain and its Dehulled Splits (Dhal)
Auteur: R.K. Vishwakarma
R.K. Goyal
V.K. Bhargav
Verschenen in: American journal of food technology
Paginering: Jaargang 2 (2007) nr. 4 pagina's 228-237
Jaar: 2007
Inhoud: Moisture sorption isotherms of pigeonpea grain (Cajanas cajan) and dehulled splits of pigeonpea (dhal) at 10, 20, 30, 40 and 50°C were derived. The sorption data were treated according to many well-known sorption isotherm equations. The goodness of fit was evaluated on the basis of criteria such as the residual sum of squares, standard errors of estimates and mean relative deviation. It was found that the modified Chung-Pfost equation was the most satisfactory model for representation of the EMC data for pigeonpea grain up to 80% ERH. Modified Henderson equation was the most satisfactory model for representation of the EMC data for pigeonpea dhal.
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland