Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of - ray, Microwave Heating and Solar irradiation of Apple Juice on Organochlorinated Pesticides Residues
 
 
Titel: Effect of - ray, Microwave Heating and Solar irradiation of Apple Juice on Organochlorinated Pesticides Residues
Auteur: Al-Ismail, K.
S. Herzallah
H. Dmoor
Verschenen in: American journal of agricultural and biological science
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 1 pagina's 7-11
Jaar: 2009
Inhoud: This study was conducted to evaluate the effect of solar radiation, microwave heating and - irradiation on the Organochlorinated Pesticide (OCPs) in apple juice. The solar radiation caused a destruction of 20% after 20 hr exposure to sunlight compared to 12% reduction for the tested OCP's after microwave heating for 10 min. On the other hand, the use of - irradiation leads to a degradation percentage of 30% after treatment with 25 kGray, while the irradiation with 5 kGray was found to produce insignificant effect on OCP’s residues when compared with the control treatments. The degradation was found to increase with increasing exposure time and all treatments were found to be not effective in complete destruction of OCP’s.
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland