Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 100 gevonden artikelen
 
 
  DUAL ROLE OF ORGANOSULFUR COMPOUNDS IN FOODS: A REVIEW
 
 
Titel: DUAL ROLE OF ORGANOSULFUR COMPOUNDS IN FOODS: A REVIEW
Auteur: Sahu, Saura C.
Verschenen in: Journal of environmental science and health. Part C, Environmental carcinogenesis & ecotoxicology reviews
Paginering: Jaargang 20 (2002) nr. 1 pagina's 61-76
Jaar: 2002-05-28
Inhoud: Organosulfur compounds present in natural food are generally considered as beneficial for health because of their antioxidant and anticarcinogenic properties. This has led to their excessive and long-term consumption. However, there is also evidence that these compounds demonstrate toxicity and adverse health effects suggesting their potential dual biological roles. Thus, they can act as double-edged biological swords.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland