Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
 
  A review of: “Food Emulsions”. Second Edition. K. Larsson and S. E. Friberg, eds. Marcel Dekker, Inc., New York and Basel, 1990. pp. x + 510. $135.00
 
 
Titel: A review of: “Food Emulsions”. Second Edition. K. Larsson and S. E. Friberg, eds. Marcel Dekker, Inc., New York and Basel, 1990. pp. x + 510. $135.00
Auteur: Becher, Paul
Verschenen in: Journal of dispersion science and technology
Paginering: Jaargang 12 (1991) nr. 5-6 pagina's 549-550
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland