Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 133 gevonden artikelen
 
 
  A new acylated flavone glycoside from the fruits of Stocksia brauhica
 
 
Titel: A new acylated flavone glycoside from the fruits of Stocksia brauhica
Auteur: Ahmad, V. U.
Bader, S.
Arshad, S.
Iqbal, S.
Ahmed, A.
Mohammad, F. V.
Kann, A.
Tareen, R. B.
Verschenen in: Journal of Asian natural products research
Paginering: Jaargang 9 (2007) nr. 3 pagina's 299-305
Jaar: 2007-04
Inhoud: Phytochemical investigations of the fruits of Stocksia brauhica (Sapindaceae) resulted in the isolation of a new acylated flavone glycoside. Its structure of the new compound brauhenefloroside D (1) was established as 3-O-[(α-L-rhamnopyranosyl)oxy]-7-O-[(acetyl)-β-D-glucopyranosyl (1 → 4)]-[6-O-(4-hydroxy-E-cinnamoyl)-β-D-glucopyranosyl-(1 → 2)-α-L-rhamnopyranosyl)-oxy]-kaempferol. The structure elucidation of the new compound was based primarily on 1D and 2D NMR analysis, including COSY, HMBC and HMQC correlations.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland