Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and sensory quality of selected sprouted seeds
 
 
Titel: Nutritional and sensory quality of selected sprouted seeds
Auteur: Gabrovska, D.
Strohalm, J.
Paulickova, I.
Maskova, E.
Fiedlerova, V.
Holasova, M.
Gresova, P.
Louckova, K.
Pru˙chova, J.
Houska, M.
Verschenen in: High pressure research
Paginering: Jaargang 27 (2007) nr. 1 pagina's 143-146
Jaar: 2007-03
Inhoud: The aim of this study was to examine changes of nutritional and sensory quality of sprouted alfalfa (Medicago sativa, L.) and radish (Raphanus sativus L.) seeds treated by high pressure during storage. Along with this, microbiological safety was also observed. Sprouted alfalfa and radish seeds in citric acid pickle, packed in transparent laminated bags PA/PE 80, were treated with 500 MPa pressure for 10 min. The processed seeds in bags were stored in a refrigerator for 21 days. The bags were sampled in regular intervals to perform analyses. Changes in the content of vitamin C, riboflavin, niacin and pantothenic acid were observed during storage in sprouted seeds. The content of carotenoids was also observed in sprouted radish seeds.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland