Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Book review
 
 
Titel: Book review
Auteur: Wille, Petra
Knorr, Dietrich
Verschenen in: Food biotechnology
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 3 pagina's 243-250
Jaar: 1996-11
Inhoud: Enzymatic browning and its prevention Chang Y. Lee and John R. Whitaker American Chemical Society, Washington, DC., 1995 No. 600, 338 pages Carbohydrates and Carbohydrate Polymers: Analysis, Biotechnology, Modification, Antiviral, Biomedical and Other Applications M. Yalpani ATL Press, Inc., Shrewsbury, MA ISBN 1-882360-40-0, 1995, 320 pgs., US $ 175.00 Food Antioxidants: Technological, Toxicological and Health Perspectives Madhavi, D.C., Deshpande, S.S. and Salunkhe, D.K. Marcel Dekker Inc., N.Y. ISBN 0-8247-9351-X, 490 pgs., 1995 Encapsulation and Controlled Release of Food Ingredients S.J. Rish and G.A. Reineccius American Chemical Society, Washington, DC ACS Symposium Series 590 ISBN 0-8412-3164-8, 214 pgs., 1995
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland