Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Convective Heat Transfer Coefficient Model for Spherical Products Subject to Hydrocooling
 
 
Titel: Convective Heat Transfer Coefficient Model for Spherical Products Subject to Hydrocooling
Auteur: Dincer, Ibrahim
Verschenen in: Energy sources. Part A, Recovery utilization and environmental effects
Paginering: Jaargang 18 (1996) nr. 6 pagina's 735-742
Jaar: 1996-09-01
Inhoud: An analytical model was developed to determine the convective heat transfer coefficients of spherical products being cooled in any medium. In order to verify the present model, the experimental center temperature measurements of the individual spherical products (i.e., plums, peaches, tomatoes, pears) were determined in batches containing 5 and 20 kg of product. It was found that the connective heat transfer coefficient of an individual product varied with the batch weight. This study shows that the present model is a simple and effective tool to determine such coefficients and could be a benefit to the refrigeration industry.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland