Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 180 gevonden artikelen
 
 
  IMPACT OP PROCESS PARAMETERS ON THE NUTRITIONAL VALUE OF CONVECTIVELY DRIED GRAINS
 
 
Titel: IMPACT OP PROCESS PARAMETERS ON THE NUTRITIONAL VALUE OF CONVECTIVELY DRIED GRAINS
Auteur: Beke, Janos
Vas, Attila
Mujumdar, Arun S.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 11 (1993) nr. 6 pagina's 1415-1428
Jaar: 1993
Inhoud: The effects of air temperature, air flow rate, residence time and moisture content on selected mechanical, chemical and biological properties of grain were investigated experimentally. It was found that for selection of approprtate conditions for grain drying the two most important foctors are: the moisture content of grain and the drying air temperature. This study suggests the ranges of these parameters depending on the expected utilization of the dried product.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland