Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 180 gevonden artikelen
 
 
  EXPERIMENTAL STUDY OF MATTER TRANSFER IN COCOA BEANS DURING FERMENTATION AND DRYING
 
 
Titel: EXPERIMENTAL STUDY OF MATTER TRANSFER IN COCOA BEANS DURING FERMENTATION AND DRYING
Auteur: Augber, F.
Nganhou, J.
Benet, J.C.
Berthomieu, G.
Barel, M.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 17 (1999) nr. 6 pagina's 1027-1042
Jaar: 1999
Inhoud: A study was carried out of the changes in moisture and acetic acid contents during the fermentation and convection drying of cocoa beans. A laboratory drier operating by convection or conduction and a series of three volatile acidity extractors based on the Mothe-Efter method were used. An original cutting system made it possible lo analyse five inner layers of cocoa bean from the centre to the outside edge. Processing of the results enabled the determination of the local and overall changes in the moisture and acetic acid contents and showed the influence of air parameters on drying in thin layers.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland