Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 180 gevonden artikelen
 
 
  EFFECT OF CHEMICAL PRETREATMENT ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF DEHYDRATED GRAPES
 
 
Titel: EFFECT OF CHEMICAL PRETREATMENT ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF DEHYDRATED GRAPES
Auteur: Gabas, A.L.
Menegalli, F.C.
Telis-Romero, J.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 17 (1999) nr. 6 pagina's 1215-1226
Jaar: 1999
Inhoud: The effects of chemical pretreatment and air drying temperature on drying kinetics, shrinkage, density and rehydration ratio of grapes were determined at various moisture contents. It was observed that the chemical pretreatment employed - a solution of 2% CaCCb with 0 to 3% ethyl oleate - increased considerably the drying rate. It was established that the shrinkage increased with drying temperature between 40 to 80°C and decreased with increasing concentration of ethyl oleate in the chemical pretreatment solution.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland