Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 178 van 180 gevonden artikelen
 
 
  VACUUM OSMOTIC DEHYDRATION OF FRUITS
 
 
Titel: VACUUM OSMOTIC DEHYDRATION OF FRUITS
Auteur: Shi, Xian Quan
Maupoey, Pedro Fito
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 11 (1993) nr. 6 pagina's 1429-1442
Jaar: 1993
Inhoud: Vacuum osmotic dehydration leads a special behaviour of mass transfer in fruit-sugar soluion system.Vacuum treatments intensify the capillary flow function and increase water transfer ratio.but have no significant influence on sugar uptake.Fruits such as pineapples which have higher porosity are more suitable to be treated under vacuum during the osmotic dehydration.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 178 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland