Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 180 gevonden artikelen
 
 
  THE INFLUENCE OF TEMPERATURE ON SORPTION ISOTHERMS OF PROTEIN-CONTAINING MIXTURES
 
 
Titel: THE INFLUENCE OF TEMPERATURE ON SORPTION ISOTHERMS OF PROTEIN-CONTAINING MIXTURES
Auteur: Kaminski, W.
Strumillo, C.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 12 (1994) nr. 6 pagina's 1263-1277
Jaar: 1994
Inhoud: This paper presents a method for calculation of water sorption isotherms for multicomponent mixtures at different temperatures from mass fractions and sorption isotherms of components at a reference temperature. Additionally, Krischer's coefficients are required for the components. To compare experimental and calculated data, investigations on whey protein concentrates were carried out.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland