Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 180 gevonden artikelen
 
 
  Stickiness, Functionality, and Microstructure of Food Powders
 
 
Titel: Stickiness, Functionality, and Microstructure of Food Powders
Auteur: Chen, Xiao Dong
Ozkan, Necati
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 25 (2007) nr. 6 pagina's 959-969
Jaar: 2007-06
Inhoud: Three major aspects of food powder are described and discussed. Stickiness is one issue that can cause production and product handling difficulties. Stickiness has been interpreted in a number of ways and thus measured differently. Functionality of the primary (single) particles or agglomerated powders is of practical interest to the consumers. The desired quality will have to be matched or exceeded by the powder manufacturers. Finally, microstructure provides a key linkage between the production and the functionality. Its formation has impacts on both the stickiness and functionality.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland