Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 180 gevonden artikelen
 
 
  Applications of the Cyclone Stickiness Test for Characterization of Stickiness in Food Powders
 
 
Titel: Applications of the Cyclone Stickiness Test for Characterization of Stickiness in Food Powders
Auteur: Boonyai, P.
Howes, T.
Bhandari, B.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 24 (2006) nr. 6 pagina's 703-709
Jaar: 2006-07-01
Inhoud: The cyclone stickiness test (CST) technique was applied to measure the stickiness temperature and relative humidity of whey, honey, and apple juice powders. A moisture sorption isotherm study was conducted to analyze the surface moisture content of whey powder. The glass transition temperatures of the sample powder were analyzed using differential scanning calorimetry (DSC). The stickiness results of these products were found within 20°C above their surface glass transition temperatures, which is well within the normal temperature range for glass transition in general. The results obtained by the CST technique were found consistent with DSC values.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 180 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland