Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Chances of Thermal Properties of Fruits and Vegetables During Drying
 
 
Titel: Chances of Thermal Properties of Fruits and Vegetables During Drying
Auteur: Niesteruk, R.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 14 (1996) nr. 2 pagina's 415-422
Jaar: 1996
Inhoud: An increase in moisture content in fresh fruit and vegetables results in an increase of heat capacity, thermal conductivity and thermal diffusivity. Variations of thermal properties with moisture content are linear provided the changes in moisture content are small. The way water is bounded in dried fruits and vegetables influences their thermal properties.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland