Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 249 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Thermophysical Properties of Stone Fruit
 
 
Titel: Thermophysical Properties of Stone Fruit
Auteur: Phomkong, W.
Srzednicki, G.
Driscoll, R. H.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 24 (2006) nr. 2 pagina's 195-200
Jaar: 2006-03-01
Inhoud: The thermophysical properties of the stone fruits plum, peach, and nectarine were modeled from experimental data as functions of moisture content. Samples were dried to preset moistures in a laboratory cabinet dryer, and the thermal conductivity, specific heat, apparent density, bulk density, and porosity of the fruit were determined. The thermal conductivity and specific heat were found to be linear functions of moisture content, whereas apparent bulk density and porosity followed second-order polynomials. Temperature dependence was not found to be significant.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 249 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland