Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 262 gevonden artikelen
 
 
  APPLICATIONS OF VIBRATION TECHNIQUES FOR DRYING AND AGGLOMERATION IN FOOD PROCESSING
 
 
Titel: APPLICATIONS OF VIBRATION TECHNIQUES FOR DRYING AND AGGLOMERATION IN FOOD PROCESSING
Auteur: Mujumdar, Arun S.
Erdesz, Karoly
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 6 (1988) nr. 2 pagina's 255-274
Jaar: 1988-06-01
Inhoud: Application of vibrational techniques for physical processing of granular materials has found widespread acceptance in the food industry. This paper will review such applications in feeding, conveying, cooling, drying, agglomeration (or instantization) and milling. Various types of vibratory equipment will be discussed with special emphasis on drying and agglomeration. Areas for further R & D will be identified in view of the very limited understanding of the transport phenomena occuring in such equipment.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland