Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 187 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Osmo-Convective Drying of Fruits and Vegetables: Technology and Application
 
 
Titel: Osmo-Convective Drying of Fruits and Vegetables: Technology and Application
Auteur: LENART, Andrzej
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 14 (1996) nr. 2 pagina's 391-413
Jaar: 1996
Inhoud: With reference to typical food preservation processes which consist of changing the water binding to material, the technology and application of osmotic dehydration were discussed as an initial treatment before convection drying of fruit and vegetables. Particular attention was paid to the possibilities to produce more shelf-stable food while keeping the high quality of final product. The course of osmotic dehydration of plant tissue as well as its influence on convection drying and on the properties of preserved fruit and vegetables were presented.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 187 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland