Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Energy and Quality Aspects of Food Drying
 
 
Titel: Energy and Quality Aspects of Food Drying
Auteur: Strumillo, C.
Adamiec, J.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 14 (1996) nr. 2 pagina's 423-448
Jaar: 1996
Inhoud: High energy consumption and increasing consumers interest in new products are two problems worthy of note in the drying of food. Difficulties in producing high-quality food and degrading transformations of the material during drying are mentioned. The kinetics of quality degradation due to drying is described. The role of water activity in maintaining product quality is emphasized. Examples of drying methods and tendencies toward a reduction in quality degradation of dried food products are shown.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland