Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
BookReview: Arranging the Meal. A History of Table Service in France. By Jean-Louis Flandrin. (Translated by Julie E. Johnson with Sylvie and Antonio Roder.) Berkeley: University of California Press, 2007. Pp. xx + 209. £19.95 |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |