Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Changes in volatile compounds during ripening of chorizo de Pamplona elaborated with Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnosus Cambios en los compuestos volátiles durante la maduración del chorizo de Pamplona elaborado con Lactobacillus plantarum y Staphylococcus carnosus
 
 
Titel: Changes in volatile compounds during ripening of chorizo de Pamplona elaborated with Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnosus Cambios en los compuestos volátiles durante la maduración del chorizo de Pamplona elaborado con Lactobacillus plantarum y Staphylococcus carnosus
Auteur: Ansorena, D.
Astiasarán, I.
Bello, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 6 pagina's 439-447
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland