Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Cooling curve in production sweetened concentrated milk supplemented with whey: Influence on the size and microstructure of lactose crystals
 
 
Titel: Cooling curve in production sweetened concentrated milk supplemented with whey: Influence on the size and microstructure of lactose crystals
Auteur: Smykov, IT
Gnezdilova, AI
Vinogradova, YuV
Muzykantova, AV
Lyamina, AK
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 6 pagina's 451-461
Jaar: 2019-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland