Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Use of whey as a culture medium for Bacillus clausii for the production of protein hydrolysates with antimicrobial and antioxidant activity
 
 
Titel: Use of whey as a culture medium for Bacillus clausii for the production of protein hydrolysates with antimicrobial and antioxidant activity
Auteur: Rochín-Medina, Jesús J
Ramírez-Medina, Hilda K
Rangel-Peraza, Jesús G
Pineda-Hidalgo, Karen V
Iribe-Arellano, Pablo
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 1 pagina's 35-42
Jaar: 2018-01
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland