Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and interfacial properties at the equilibrium of almond gum tree exudate (Prunus dulcis) in comparison with gum arabic
 
 
Titel: Rheological and interfacial properties at the equilibrium of almond gum tree exudate (Prunus dulcis) in comparison with gum arabic
Auteur: Mahfoudhi, Nesrine
Sessa, Mariarenata
Ferrari, Giovanna
Hamdi, Salem
Donsi, Francesco
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 4 pagina's 277-287
Jaar: 2016-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland