Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  BookReviews : Food antioxidants. Technological, Toxicological and Health Perspectives. Editado por D.L. Madhevi, S.S. Deshpande y D.K. Salunke. Publicado en 1995 por Marcel Dekker, 270 Madison Avenue, Nueva York, 10016 NY, USA. VII + 490 pp., ISBN 0 8247 9351 X
 
 
Titel: BookReviews : Food antioxidants. Technological, Toxicological and Health Perspectives. Editado por D.L. Madhevi, S.S. Deshpande y D.K. Salunke. Publicado en 1995 por Marcel Dekker, 270 Madison Avenue, Nueva York, 10016 NY, USA. VII + 490 pp., ISBN 0 8247 9351 X
Auteur: Navarro, J.L.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 4 pagina's 270-270
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland