Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Revisión: Espectro antimicrobiano, estructura, propiedades y mode de acción de la nisina, una bacteriocina producida por Lactococcus lactis/Review: Antimicrobial spectrum, structure, properties and mode of action of nisin, a bacteriocin produced by Lactococcus lactis
 
 
Titel: Revisión: Espectro antimicrobiano, estructura, propiedades y mode de acción de la nisina, una bacteriocina producida por Lactococcus lactis/Review: Antimicrobial spectrum, structure, properties and mode of action of nisin, a bacteriocin produced by Lactococcus lactis
Auteur: Rodríguez, J.M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 2 pagina's 61-68
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland