Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Mashed potatoes enriched with soy protein isolate and inulin: chemical, rheological and structural basis
 
 
Titel: Mashed potatoes enriched with soy protein isolate and inulin: chemical, rheological and structural basis
Auteur: Alvarez, MD
Olivares, MD
Blanch, M
Canet, W
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 5 pagina's 447-460
Jaar: 2013-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland