Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of composite flour biscuits by mixture response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of composite flour biscuits by mixture response surface methodology
Auteur: Okpala, Laura C
Okoli, Eric C
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 4 pagina's 343-350
Jaar: 2013-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland