Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different post mortem temperatures on carcass quality of suckling lamb
 
 
Titel: Effect of different post mortem temperatures on carcass quality of suckling lamb
Auteur: Rubio, Begoña
Vieira, Ceferina
Martínez, Beatriz
Fernández, Ana M
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 4 pagina's 351-356
Jaar: 2013-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland