Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Similarities and differences among fluid milk products: traditionally produced, extended shelf life and ultrahigh-temperature processed
 
 
Titel: Similarities and differences among fluid milk products: traditionally produced, extended shelf life and ultrahigh-temperature processed
Auteur: Grabowski, NT
Ahlfeld, B
Brix, A
Hagemann, A
von Münchhausen, C
Klein, G
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 3 pagina's 235-241
Jaar: 2013-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland