Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics and acceptability of ‘amala’ (yam-based thick paste) as influenced by particle size categorization of yam (Dioscorea rotundata) flour
 
 
Titel: Quality characteristics and acceptability of ‘amala’ (yam-based thick paste) as influenced by particle size categorization of yam (Dioscorea rotundata) flour
Auteur: Ayodele, BC
Bolade, MK
Usman, MA
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 1 pagina's 35-43
Jaar: 2013-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland