Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effects of optimized mixtures containing phenolic compounds on the oxidative stability of sausages
 
 
Titel: Effects of optimized mixtures containing phenolic compounds on the oxidative stability of sausages
Auteur: Capitani, CD
Hatano, MK
Marques, MF
Castro, IA
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 1 pagina's 69-77
Jaar: 2013-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland