Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of tolerance induction by Origanum vulgare L. essential oil or carvacrol in Pseudomonas aeruginosa cultivated in a meat-based broth and in a meat model
 
 
Titel: Assessment of tolerance induction by Origanum vulgare L. essential oil or carvacrol in Pseudomonas aeruginosa cultivated in a meat-based broth and in a meat model
Auteur: da Silva Luz, Isabelle
Gomes-Neto, Nelson Justino
Magnani, Marciane
de Souza, Evandro Leite
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 8 pagina's 571-580
Jaar: 2015-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland