Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Products of chickpea processing as texture improvers in gluten-free bread
 
 
Titel: Products of chickpea processing as texture improvers in gluten-free bread
Auteur: Bird, Libby G
Pilkington, Casey L
Saputra, Agung
Serventi, Luca
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 8 pagina's 690-698
Jaar: 2017-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland