Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Partial dealcoholization of red wine by nanofiltration and its effect on anthocyanin and resveratrol levels
 
 
Titel: Partial dealcoholization of red wine by nanofiltration and its effect on anthocyanin and resveratrol levels
Auteur: Banvolgyi, Szilvia
Savaş Bahçeci, K
Vatai, Gyula
Bekassy, Sandor
Bekassy-Molnar, Erika
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 8 pagina's 677-687
Jaar: 2016-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland