Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Influence of type of muscle on volatile compounds throughout the manufacture of Celta dry-cured ham
 
 
Titel: Influence of type of muscle on volatile compounds throughout the manufacture of Celta dry-cured ham
Auteur: Bermúdez, Roberto
Franco, Daniel
Carballo, Javier
Lorenzo, José M
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 8 pagina's 581-592
Jaar: 2015-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland