Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Influence of maltodextrin and environmental stresses on stability of whey protein concentrate/κ-carrageenan stabilized sesame oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Influence of maltodextrin and environmental stresses on stability of whey protein concentrate/κ-carrageenan stabilized sesame oil-in-water emulsions
Auteur: Onsaard, E.
Putthanimon, J.
Singthong, J.
Thammarutwasik, P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 8 pagina's 617-628
Jaar: 2014-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland