Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of sorghum flour functionality and quality characteristics of gluten-free bread and cake as influenced by ozone treatment
 
 
Titel: Evaluation of sorghum flour functionality and quality characteristics of gluten-free bread and cake as influenced by ozone treatment
Auteur: Marston, Kathryn
Khouryieh, Hanna
Aramouni, Fadi
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 8 pagina's 631-640
Jaar: 2015-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland