Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting on rheological and functional properties of sorghum flour
 
 
Titel: Effect of roasting on rheological and functional properties of sorghum flour
Auteur: Ranganathan, Veena
Nunjundiah, Indira Tyakal
Bhattacharya, Sila
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 8 pagina's 579-589
Jaar: 2014-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland