Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effect of decontamination treatment on the quality of dehydrated thyme, coriander, and mustard
 
 
Titel: Effect of decontamination treatment on the quality of dehydrated thyme, coriander, and mustard
Auteur: Ferriccioni, Natalia
Mateucci, Ricardo
Zangrando, Agustina
Santana, Susana
Campos, Carmen A
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 7 pagina's 579-587
Jaar: 2019-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland