Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of changes during storage of probiotic dahi at 7°C
 
 
Titel: Evaluation of changes during storage of probiotic dahi at 7°C
Auteur: YADAV, HARIOM
JAIN, SHALINI
SINHA, P R
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 60 (2007) nr. 3 pagina's 205-210
Jaar: 2007-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland