Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian cheese made from ewe's milk
 
 
Titel: Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian cheese made from ewe's milk
Auteur: PISANO, M BARBARA
FADDA, M ELISABETTA
DEPLANO, MAURA
CORDA, ARIANNA
COSENTINO, SOFIA
Verschenen in: International journal of dairy technology
Paginering: Jaargang 59 (2006) nr. 3 pagina's 171-179
Jaar: 2006-08
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland