Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
 
  The comparative evaluation of the nutrient composition and sensory attributes of four vegetables cooked by different methods
 
 
Titel: The comparative evaluation of the nutrient composition and sensory attributes of four vegetables cooked by different methods
Auteur: Kala, Arunachalam
Prakash, Jamuna
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 41 (2006) nr. 2 pagina's 163-171
Jaar: 2006-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Science Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland