Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
 
  The binding of the flavour of lactones by soya protein, amino acids and casein
 
 
Titel: The binding of the flavour of lactones by soya protein, amino acids and casein
Auteur: Gkionakis, George A.
David Anthony Taylor, Keith
Ahmad, John
Heliopoulos, George
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 42 (2007) nr. 2 pagina's 165-174
Jaar: 2007-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Publishing Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland